Borgestad menighet > Artikler > Aktuelt

Babysang

Velkommen til Babysang. Babysang er et samarbeidsprosjekt med flere menigheter i Skien. Det holdes ett kurs pr. semester.

Velkommen til babysang!

Borgestad menighet arrangerer babysang denne våren.

Vi tilbyr to kurs:

1) "De første strofene" - 10 uker til 7 mndr. Mandager kl.9.30-10.30 med felles lunsj etterpå. Sted: Borgestad kirkestue

Vi har fokus på de gode, gamle barne-reglene, små sanger og sangleker, rim, enkle danser og deilig avslapning med bånsuller. Alt er tilpasset de minstes behov for nærhet, trygghet og kos. Kurset har som mål å øke og inspirere til kosestunder med rim, regler og små sanger i hverdagen. Mamma eller pappa må være med.

2) "Opp og stå, ut og gå" - 8 mndr til 1,5 år. Onsdager kl.11.15-12.15 med felles lunsj i forkant. Sted Borgestad kirkestue

Her er aktivitetsnivået høyt og vi leker oss gjennom sanger og ulike danser. Fokus på ulike instrumenter for å oppøve evnen og gleden ved ulike rytmer. Vi går på jakt etter mamma eller pappa bak tynne skjerf og omvendt. Opp på hesten og ut i blesten, her er det ingen hvilestund! Sangene, reglene og de ulike aktivitetene er hentet fra aktuelt materiale for denne aldersgruppen. Mamma eller pappa må være med.

Datoer: 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 8/6 og 15/6.

Pris: Gratis! Vi serverer kaffe/te, frukt og kjeks. Ta med egen niste til lunsj.

Info brev