Kirkekoret

Kirkekoret har sine øvelser i Kirkestua hver onsdag kl. 19.00 til 21.00.

Vi har et godt miljø og en hyggelig og dyktig dirigent i kirkemusikeren vår.Hvis du vil bli med å synge, ta kontakt med Ingrid Bringsrud Halle .

Borgestad kirkekor består pr i dag av 23 aktive medlemmer. Vi synger på gudstjenester, konserter, og tar underholdningsoppdrag.
Korets reportoar er allsidig, vi synger både verdslig og kirkelig musikk i alle sjangre, alt etter hvor vi synger.

De siste semesterene har vi hatt samarbeidskonserter med andre kor i geografisk nærhet, og med Borgestad musikkorps.  Her øvelse med Larvik kammerkor.

Vi har vært på tur til Irland i mai 2013 og i september 2016.

I mai hvert år er det folkedansmesse der vi samarbeider med to lokale leikarringer.

Koret har eksistert kontinuerlig  i 110, år og ble startet året etter at kirken ble oppført i 1907.  Jubileum i 2017, altså.

For mer informasjon, ta kontakt med organisten.